ЗА НАС

кои сме ние?

Trakpool, следвайки принципите, идентифицира «непрекъснатото качество на услугата» като цел, основана на генерираната динамика. .
В аспекти като продукти с добавяне на ценно фибростъкло, стоманени конструкции и специално производство, като специализирана компания в Турция, ние продаваме и инсталираме нашите продукти на фирми и физически лица
Като «ÜREN HAVUZ» в сектора на басейните в продължение на 25 години, ние сме с вас, за да сбъднем вашите мечти с нашите продукти и дизайни, които вдъхновяват. Ние гарантираме, че ще получите спиращ дъха плувен басейн, който отговаря на вашия стил и се интегрира безпроблемно във вашия имот.

Със силата, която имаме с нашия 25-годишен опит и разработки…

Бързо, практично, здраво, безопасно…

Без изтичане и без притеснения за ремонти, антибактериални и хигиенични, репелент за морски водорасли и моноблок сглобяема конструкция на влакнести басейни и всичко оборудоване на басейна са монтирани в заводската среда, осигурявайки бърз и лесен монтаж, басейни от фибростъкло, които са устойчиви на химикали, топлинни удари, всякакви метеорологични условия и ултравиолетови лъчи ние служим с щастието да ви съберем заедно с неговите практични, икономични, модерни изяви, които можете да използвате през живота цялото време във вашата лятна къща, вила, лозарска къща.

Насладете се на радостни моменти с влакнести басейни Trakpool.


Защо да чакате следващата си ваканция?

Вземете вдъхновяващ дизайн.

  • ГОТОВ ЛИ СТЕ ДА ПЛУВАТЕ
  • За частни клиенти
  • Гарантирано
  • Собствен стил
  • Дълготраен
  • Бърза настройка


ЧАСТНИ БАСЕЙНИ ЗА СПЕЦИАЛНИ КЛИЕНТИ

Готови ли сте да започнете?